Sponsoren

Topvolleybal Almelo wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de bijdrage van vele sponsoren. Uiteraard zijn wij deze sponsoren daarvoor zeer erkentelijk. Graag brengen wij onze sponsoren onder uw aandacht.

Als u op het logo van de sponsor klickt gaat u automatisch naar de website van de betreffende sponsor.

logo_AlmeloAWTD_blauw copy 236

sportbedrijfalmelo_logo_kleuren
Sportbedrijf Almelo is het enige en volledige loket voor en van sport en bewegen in Almelo. Voortdurend bieden we de sport een aansprekend podium, stimuleren we sportdeelname en bieden we actieve en attractieve (top)sportbeleving.
Theaterhotel_logo_origineel
At Van der Valk Hotel Almelo Theater **** you will experience hospitality par excellence. You can find a theater, hotel, several restaurants, conferencerooms and accommodations. The unique combination of a stylish ambience, varied entertainment, culinary delights and the Twentse landscape will make your stay unforgettable.

 


logo.aeremast

Aermast is een internationaal toonaangevend bedrijf op het gebied van vlaggenmasten, frames, spanframes, huurmasten en aanverwante artikelen. Met een ervaring van 15 jaar op de wederverkopers markt kunnen wij zeggen dat wij de juiste partner zijn op het gebied van vlaggen en vlaggenmasten.
Aermast is door zijn specialisme al jarenlang de partner voor de professionele vlaggen en vlaggenmasten branche en heeft zich hier als een van de weinige vlaggenmasten producenten in gespecialiseerd en wij kunnen dan ook met trots zeggen dat wij mede door onze  onafhankelijkheid uw juiste partner zijn.

 

De Nevobo is dé overkoepelende organisatie voor volleyballers, beach- en zitvolleyballers. Ruim 80 medewerkers en vele vrijwilligers zetten zich in voor een kwalitatief goed volleybalaanbod en de ondersteuning van 1.200 verenigingen en 125.000 leden.
Tot de kerntaken van de Nevobo behoren het organiseren van competities en toernooien, het ondersteunen van verenigingen en leden en het samenstellen en afvaardigen van de nationale teams.
Al sinds 50 jaar is GALA een belangrijke producent van sportballen die in diverse competities, recreatief en op scholen worden gebruikt. De range van GALA omvat ballen voor zowel professionals, goedgekeurd door internationale sportbonden als voor amateurs. In de Nederlandse volleybal eredivisie spelen 11 clubs met GALA ballen.
De GALA technologie is een van de meest geavanceerde wereldwijd. Naast het produceren van ballen produceert Gala ook diverse accessoires.
Logo Almeloopers
                                                                                        Basic Fit
Zoek je een leuke en gezellige sportschool in jouw plaats? Als inwoner van Almelo ben je van harte welkom bij onze Basic-Fit sportschool en fitnesscentrum aan de Stadionlaan 34, gelegen in het Heracles stadion. Iedereen kan hier werken aan de perfecte workout, of je nu een beginner of een gevorderde sporter bent, ongeacht je leeftijd. Bepaal zelf jouw tempo en favoriete training met onze fitnessapparatuur of groepslessen. Ontdek het zelf en kom gezellig langs, of schrijf je meteen online in.