Persbericht 01 (17-11-2017)

Persbericht

Almelo, 17 november  2017

 

TOPVOLLEYBAL IN ALMELO

Op 29 en 30 december wordt voor de 27ste keer het internationaal topvolleybaltoernooi georganiseerd in de IISPA in Almelo.

De topteams van Par-ky MENEN (België) en SVG Lüneburg (Duitsland) vormen de buitenlandse deelname aan de volleybalvierkamp mannen in de IISPA in Almelo. Het Groningse Abiant Lycurgus, Nederlands kampioen en Seesing Orion uit Doetinchem zijn de Nederlandse deelnemers die zich in Almelo melden op 29 en 30 december.  Mogelijk wordt er nog een dameswedstrijd toegevoegd.

“Het topvolleybaltoernooi in Almelo heeft een goede naam, mede door een kwalitatief sterk deelnemersveld door de jaren heen. In de volleybalwereld kent iedereen het toptoernooi in Almelo” aldus organisator Siny Pots. “Het was lang onduidelijk of er begin januari een kwalificatietoernooi CEV voor het EK 2019  gespeeld zou worden. Dit vindt echter augustus 2018 plaats. Daardoor kunnen de vastgelegde clubteams op volle sterkte spelen op ons toernooi tussen Kerst en Oud/Nieuw. We hebben de definitieve bevestiging van vier aantrekkelijke herenteams, dus het wordt weer “ouderwets”genieten in de IISPA in Almelo. .

Het Internationale topvolleybalevenement is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen het Sportbedrijf Almelo en de Stichting Topvolleybal Almelo, met ondersteuning van VC AASTAD

Programma (onder voorbehoud)
29 december:
15.00 uur halve finale
17.30 uur halve finale
30 december:
14.00 uur 3/4e plaats
16.30 uur de Finale.

Meer informatie over het evenement vindt u op www.topvolleybal-almelo.nl.

 

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over Topvolleybal Almelo kunt u contact opnemen met Siny Pots via sinypots@gmail.com en/of tel. 0622 796190

Download hier het persbericht als pdf-bestand